Skip to content

Administratief medewerker - Tankservices

Rozenburg, Zuid-Holland, NetherlandsWorkshop & Technical Services

Job description

Waar ga je werken

Den Hartogh Logistics is een vooraanstaand logistiek dienstverlener gespecialiseerd in bulktransport voor de chemische-, gas-, polymeer- en droge voedingsmiddelenindustrie. Veiligheid en operational excellence zijn onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Den Hartogh. Het bedrijf hecht grote waarde aan netwerken en partnerschappen en streeft er naar samen met haar klanten en derde partijen slimme logistieke oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan een efficiëntere toeleveringsketen.


Het Nederlandse familiebedrijf is in 1920 opgericht. Den Hartogh heeft een wijdvertakt wereldwijd netwerk met 50 locaties in 27 landen. Den Hartogh heeft meer dan 2.100 werknemers en beschikt over modern materieel, waaronder meer dan 24.335 tankcontainers, 5.767 droge-bulk containers, 310 tanktrailers en ongeveer 674 vrachtwagens.


Het team

Als administratief medewerker Tankservices ga je werken voor de Business Unit Liquid Logistics, afdeling Technical Services. De Business Unit Liquid Logistics is verantwoordelijk voor het vervoer van vloeibare chemicaliën in tankwagens en tankcontainers in Europa. De afdeling Technical Services is verantwoordelijk voor keuringen, reparaties en onderhoud van het transportequipment (tankcontainers, chassis, trucks en tankopleggers) van Den Hartogh.


De rol

Als administratief medewerker ga je werkorders verwerken voor de Workshop, afdeling Tankservices. Tevens ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van ingaande en uitgaande tankcontainers in het IT systeem. Je rapporteert aan de Teamleider Workshop. Je hebt dagelijks contact met (interne) klanten, met leidinggevende en collega’s. Ook ben je in staat om werkorders aan monteurs te geven c.q. informatie in te winnen om werkorders volgens juiste procedure af te werken en in het IT systeem te verwerken. Je bereidt de werkorder zodanig voor dat deze gereed zijn voor facturatie door de Admin afdeling. Daarnaast werk je volgens de vastgestelde veiligheidseisen die Den Hartogh heeft opgesteld.

Job requirements

De ideale kandidaat

  • MBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring;
  • Werkervaring binnen de transport en/of een logistieke omgeving is een vereiste;
  • Je neemt verantwoordelijkheid en toont je hierin zelfstandig en proactief;
  • Accuraat, gestructureerd, probleemoplossend en hands-on mentaliteit;
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;


Ons aanbod

  • Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een groeiende en informele organisatie met ambitieuze doelen;
  • Veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. 30 verlofdagen, flexibele werktijden en een vitaliteitsbudget.

Enthousiast?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Bob Kloppenburg 06 - 11 44 15 12 of solliciteer direct via onderstaande knop! 

Rozenburg, Zuid-Holland, Netherlands
Workshop & Technical Services

© Copyright 2023 Royal Den Hartogh Logistics. All rights reserved - Privacy - Terms & Conditions - Code of conduct