Adviseur Recruitment

Job description

Royal Den Hartogh Logistics is een vooraanstaand logistiek dienstverlener gespecialiseerd in bulktransport voor de chemische-, gas-, polymeer- en droge voedingsmiddelenindustrie. Veiligheid en operational excellence zijn onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Den Hartogh. Het bedrijf hecht grote waarde aan netwerken en partnerschappen en streeft er naar samen met haar klanten en derde partijen slimme logistieke oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan een efficiëntere toeleveringsketen.


Het Nederlandse familiebedrijf is in 1920 opgericht en vierde in 2020 haar 100-jarig bestaan. Den Hartogh heeft een wijdvertakt wereldwijd netwerk met 42 eigen vestigingen in 23 landen. Den Hartogh heeft meer dan 1.900 betrokken en ambitieuze collega’s en beschikt over modern materieel, waaronder rond de 20.000 tankcontainers, 6.500 droge-bulk containers, 400 tanktrailers en meer dan 600 trucks. Voor ons hoofdkantoor in Rotterdam zijn wij zijn op zoek naar een gedreven en creatieve Adviseur Recruitment.


Het team

Je gaat deel uit maken van een professioneel en ambitieus HR team, bestaande uit 13 HR collega’s in Nederland. Ons HR team support de verschillende Business Units bij het realiseren van de doelstellingen en zorgt ervoor dat Den Hartogh een veilige en geweldige plek is om te werken voor al onze medewerkers. Je rapporteert aan de HR Manager NL. 


We hechten veel waarde aan onze values: Respect, Caring, People Development, Initiative, Openness en ‘last but not least’… Fun in Business.


De rol

In deze mooie, uitdagende job krijg je te maken met diverse aspecten in het veld van werving en selectie. Zo zorg je als Recruitment Adviseur ervoor dat je de juiste professional op de juiste plek plaatst. Je fungeert als sparringspartner richting de manager, zodat duidelijk is wie we zoeken en zet op basis daarvan het juiste recruitment pad uit. Vervolgens wacht je niet tot de sollicitaties binnenstromen, maar je neemt zelf het initiatief. Je profileert jezelf op LinkedIn en struint alle platformen af. Je legt contact, schakelt je netwerk in en rust niet tot je de beste kandidaat gevonden hebt. Naast het werven van nieuwe collega’s houd jij je ook bezig met refferal en campus recruitment. Je zit midden in de business en bent voor alle recruitment vraagstukken het directe aanspreekpunt voor managers. Je weet je adviezen goed te onderbouwen en je komt met concrete voorstellen.


Op het gebied van employer branding ben jij de drijvende kracht in het verder uitbouwen van Den Hartogh als sterk werkgeversmerk. Jij snapt hoe Den Hartogh zich op een onderscheidende manier kan positioneren in de arbeidsmarkt. Je ontwikkelt hiervoor nieuwe tools en verbetert de bestaande. Denk hierbij aan het opzetten van een ambassadeurspool, werken met state of the art visuals, social media recruitment en het neerzetten in de markt van het Den Hartogh verhaal. Ook het doorontwikkelen en beheren van onze Den Hartogh carriere website en een Recruitmentplan behoren tot de scope. Kortom, een veelzijdige en uitdagende rol in een leuk HR team!

Job requirements

Wat vragen wij:

  • HBO diploma op gebied van Human Resources Management of vergelijkbaar;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een grote internationale organisatie;
  • Kennis van een Recruitment systeem en marketing minded;
  • Zelfstandig, initiatiefrijk, resultaatgericht, collegiaal en een positieve instelling;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bezit goede digitale vaardigheden, inclusief Microsoft Office.


Ons aanbod:

  • Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een groeiende en informele organisatie met ambitieuze doelen;
  • Veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. 30 verlofdagen, flexibele werktijden en een vitaliteitsbudget.


Enthousiast?

Solliciteer dan direct via onderstaande button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bob Kloppenburg (Interim Recruiter) 06-11800199