Customer service medewerker

Job description

Waar ga je werken

Den Hartogh Logistics is een vooraanstaand logistiek dienstverlener gespecialiseerd in bulktransport voor de chemische-, gas-, polymeer- en droge voedingsmiddelenindustrie. Veiligheid en operational excellence zijn onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Den Hartogh. Het bedrijf hecht grote waarde aan netwerken en partnerschappen en streeft er naar samen met haar klanten en derde partijen slimme logistieke oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan een efficiëntere toeleveringsketen.

Het Nederlandse familiebedrijf is in 1920 opgericht. Den Hartogh heeft een wijdvertakt wereldwijd netwerk met 42 eigen vestigingen in 23 landen. Den Hartogh heeft meer dan 1.700 werknemers en beschikt over modern materieel, waaronder meer dan 18.000 tankcontainers, 6.500 droge-bulk containers, 400 tanktrailers en ongeveer 600 vrachtwagens.


Binnen de business unit, is de afdeling Operations verantwoordelijk voor de uitvoering van het transport. De afdeling is onderdeel van Operations en staat aan het begin van de logistieke keten. Zo vertaal jij de gemaakte commerciële en operationele afspraken met de klant in instructies voor je collega’s en zorg je ervoor dat we de klant volgens de gemaakte afspraken factureren.


Wat ga je doen
Op de afdeling ben jij de vaste contactpersoon van jouw (internationale) klanten. Dit doe je niet alleen, maar werkt in een team om afwezigheid/prioriteit te kunnen opvangen. Vanaf het moment dat jouw klant een transport aanvraag doet, ben jij verantwoordelijk voor de operationele contacten en bijbehorende administratie (van order tot invoice). Samen met je collega’s van de operations en commercie bied je de klant creatieve transportoplossingen om zo de kosten te drukken of om bestaande business uit te breiden. Daarnaast sta je hen te woord bij vragen of klachten. Je analyseert de financiële en operationele performance en focust continu op verbetering.

Job requirements

De ideale kandidaat

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met 2 - 5 jaar werkervaring in de Customer Service. Overige functie-eisen:
• MBO/HBO werk- en denkniveau;
• Werkervaring binnen de transport en/of een logistieke omgeving is een pré;
• Je neemt verantwoordelijkheid en toont je hierin zelfstandigheid en proactiviteit;
• Klantgericht, commercieel, gestructureerd, probleemoplossend en analytisch;
• In staat tot het managen van de dagelijkse operatie én verbeterprojecten;
• Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;

• IT Savvy.


Wat krijg je van ons
• Een groeiende en informele organisatie met ambitieuze doelen.
• Een fulltime functie met veel verantwoordelijkheid.
• Een uitdagend arbeidsvoorwaardenpakket (volgens ons eigen Arbeidsvoorwaarden regeling) o.a. 30 verlofdagen en een pensioenregeling;
• Veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
• Het nieuwe Den Hartogh werken, flexibel werken met thuiswerkmogelijkheden.


Enthousiast

Upload je gegevens dan via onderstaande knop! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Bob Kloppenburg via 06 - 11 80 01 99.