Skip to content

Data Analyse SMART tankcontainers (Afstudeeropdracht)

Netherlands, Zuid-Holland, RotterdamInterns & Students

Job description

Wie zijn wij? 

Den Hartogh is een transportbedrijf, wat voor vele (grote) bedrijven in de olie, gas en chemie hun goederen vervoerd. We proberen deze bedrijven een zo goed mogelijke dienstverlening te leveren door het transport en activiteiten op hun terrein zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit doen we in Nederland met 600 medewerkers, die werkzaam zijn in uiteenlopende functies zoals: customer service medewerkers, planners, CE chauffeurs, operators, monteurs en daarnaast hebben we ondersteunende afdelingen zoals HR, IT, Finance en SHEQ.


De opdracht

Bij Den Hartogh wordt een groot deel van de tankcontainers omgebouwd tot SMART tankcontainers. We gaan de tankcontainers uitrusten met sensoren en meetinstrumenten om meer inzicht te krijgen in de bewegingen en temperatuurveranderingen van het product wat we vervoeren naar onze klanten. We willen transparantie bieden naar onze klanten in de hele supply chain. De klant moet op ons kunnen vertrouwen dat wij volledige controle hebben over de afspraken die we maken over aankomsttijden, temperatuur van het product etc. Den Hartogh wil voorspelbaar zijn om zo efficiëntere keuzes te maken op het gebied van financiën voor de klant en onszelf. Dit willen we doen door de SMART tankcontainers te implementeren.


Het idee is om GPS trackers op de tankcontainers te plaatsen die elk uur de positie van het product meet. Hierbij willen we een thermometer toevoegen in de tankcontainer om de temperatuur van het product te meten. Met deze data willen we de volgende stap in geavanceerde analyses zetten. We willen meerdere mijlpalen in de supply chain definiëren met deze data. Op deze mijlpalen willen we indicatoren zetten om een beter inzicht te geven van in wat wij doen voor de supply chain.

Job requirements

Wie zoeken wij?

  • HBO of WO student (afstudeeropdracht);
  • Tussen de 32 en 40 uur stagelopen per week;
  • Opleidingsrichting Supply Chain Management, Business IT & Management of Econometrie;
  • Zelfstandige, proactieve werkhouding.


Wat bieden wij?
  • Stagevergoeding;
  • Veel ruimte voor eigen onderzoek en eigen invulling;
  • Leuke collega's en een fijne werksfeer.


Enthousiast?
Wil je nog meer weten over deze mooie stageplek? Neem dan contact op met Melisa Kolfschoten (MKolfschoten@denhartogh.com). Direct solliciteren kan natuurlijk ook via de "Apply for this job' knop onder aan deze pagina.

Netherlands, Zuid-Holland, Rotterdam
Interns & Students

© Copyright 2022 Royal Den Hartogh Logistics. All rights reserved - Privacy - Terms & Conditions - Code of conduct