Skip to content

Digital Marketing Stage

Rotterdam, Zuid-Holland, NetherlandsInterns & Students

Job description

Wij zoeken enthousiaste Digital Marketing stagiair die vanaf Februari 2024 onze afdeling in Rotterdam komt versterken. De afdeling is verantwoordelijk voor digitale marketing binnen Den Hartogh Logistics en zet daarbij alle moderne middelen in zoals Google Analytics, Google Ads, Facebook (Paid), LinkedIn (Campaigns), de website en nog veel meer...


Wat doet Den Hartogh?

Royal Den Hartogh Logistics is een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare chemicaliën, gassen en droge bulk. Het is een groeiende en informele organisatie met wereldwijd meer dan 2.100 medewerkers. Binnen Den Hartogh wordt veel waarde gehecht aan zelfstandigheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid en er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Het familiebedrijf bestaat al ruim 100 jaar en heeft inmiddels 50 locaties in 27 landen. Den Hartogh beschikt over modern materieel, waaronder meer dan 24.000 tankcontainers, 5.000 droge-bulk containers, 310 tanktrailers en 715 vrachtwagens.


Digital Marketing

Digital Marketing is medeverantwoordelijk voor de wereldwijde marketingstrategie van Den Hartogh. Binnen deze strategie wordt steeds gestreefd naar maximalisatie van merkbekendheid, zichtbaarheid van onze product-markt-combinaties, lead generatie voor onze transporten en promotie van onze vacatures. Content productie, Data-analyse, klantsegmentatie en profilering spelen hierbij een belangrijke rol.

Den Hartogh is een wereldwijd opererende netwerkorganisatie, waarbij verantwoordelijkheden worden neergelegd bij de diverse businessunits. Binnen de organisatie vormt Digital Marketing samen met de Communications het MarCom-Team en werkt nauw samen met de commerciële- en managementteams van de Business Units.


Wat ga je doen?

  • Online-campagnes maken en beheren;
  • Optimaliseren van SEO & SEA;
  • Rapportages maken en online advertising;
  • Content productie voor onze socials en website;
  • Video en foto bewerking.


Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die studeert in de richting van Creative Business of Marketing en beschikt over een proactieve instelling. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar voor een meewerkstage.

Job requirements

Ons aanbod

Wij bieden jou een afwisselende stageplek met uitzicht over de Maas, een marktconforme stagevergoeding en een werkomgeving waar fun in business, respect, initiatief tonen, doorpakken en samenwerken hand in hand gaan. Ben jij een Digital Marketing talent? Solliciteer dan snel via de button!


Enthousiast?

Wil je nog meer weten over deze mooie stageplek? Neem dan contact op met Michelle van der Geest (06-29210970) Direct solliciteren kan natuurlijk ook via de "Apply for this job' knop onder aan deze pagina.

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Interns & Students

or

© Copyright 2023 Royal Den Hartogh Logistics. All rights reserved - Privacy - Cookies - Terms & Conditions - Code of Conduct