Skip to content

Estimeerder

On-site
  • Zele, Vlaams Gewest, Belgium
Workshop & Technical Services

Job description

Ambitious People Realising Creative Logistics Solutions.


Over Den Hartogh Logistics

Royal Den Hartogh Logistics is een toonaangevende logistieke dienstverlener voor de chemische, gas-, polymeer- en voedingsmiddelenindustrie. Ons familiebedrijf, opgericht in 1920 in Nederland, zet sterk in op veiligheid en duurzaamheid. Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen we slimme logistieke oplossingen die bijdragen aan een efficiëntere supply chain.


We zijn wereldwijd actief met 58 locaties in 28 landen. Ons team bestaat uit meer dan 2.700 medewerkers en we beschikken over een moderne vloot met 25.000 tankcontainers, 4.900 droge bulkcontainers en trailers, 575 tanktrailers en bijna 900 trucks.


Het onderdeel Technical Services in Zele is verantwoordelijk voor het onderhoud van chassis, trailers, tankwagens en tankcontainers. Wij zijn voor deze afdeling op zoek naar een Estimeerder die met een team van ongeveer 5 collega's zal samenwerken.


De functie

Als Estimeerder heb je een essentiële rol in het beoordelen en controleren van tankcontainers. Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn o.a.:

  • Het controleren op schade;
  • Het inspecteren van de binnenzijde van de tankcontainers;
  • Het uitvoeren van druktesten;
  • Het bepalen van welke onderdelen vervangen moeten worden en de daarbij horende herstellingstijd.

Job requirements

Jouw profiel

Om in aanmerking te komen voor de functie van Estimeerder beschik je over het volgende profiel:

  • Je hebt veilig werken hoog in het vaandel staan;
  • Je beschikt over technisch inzicht en oog voor kwaliteit;
  • Je hebt een basiskennis van container herstellingswerken;
  • Je bent handig en steekt graag de handen uit de mouwen.


Ons aanbod

Den Hartogh Logistics biedt jou als Estimeerder een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie met ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief. Daarnaast bieden wij jou een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, een vaste aanstelling in dagdienst op fulltime basis (38 uur per week) en veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.


Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden over de functie Estimeerder en herken je jezelf in het profiel? Laat het ons weten en upload je gegevens via onderstaande knop! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Gunther Redant: +32 477 97 30 43

On-site
  • Zele, Vlaams Gewest, Belgium
Workshop & Technical Services

or

© Copyright 2023 Royal Den Hartogh Logistics. All rights reserved - Privacy - Cookies - Terms & Conditions - Code of Conduct