Skip to content

Estimeerder

On-site
  • Zele, Vlaams Gewest, Belgium
Workshop & Technical Services

Job description

Ambitious People Realising Creative Logistics Solutions.


Over Den Hartogh

Den Hartogh Logistics is een vooraanstaand logistiek dienstverlener gespecialiseerd in bulktransport voor de chemische-, gas-, polymeer- en droge voedingsmiddelenindustrie. Veiligheid en operational excellence zijn onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Den Hartogh. Het bedrijf hecht grote waarde aan netwerken en partnerschappen en streeft er naar samen met haar klanten en derde partijen slimme logistieke oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan een efficiëntere toeleveringsketen.


Het Nederlandse familiebedrijf is in 1920 opgericht. Den Hartogh heeft een wijdvertakt wereldwijd netwerk met 50 locaties in 27 landen. Den Hartogh heeft meer dan 2.100 werknemers en beschikt over modern materieel, waaronder meer dan 24.335 tankcontainers, 5.767 droge-bulk containers, 310 tanktrailers en ongeveer 674 vrachtwagens.


Het onderdeel Technical Services in Zele is verantwoordelijk voor het onderhoud van chassis, trailers, tankwagens en tankcontainers. Wij zijn voor deze afdeling op zoek naar een Estimeerder die met een team van ongeveer 5 collega's zal samenwerken.


De functie

Als Estimeerder heb je een essentiële rol in het beoordelen en controleren van tankcontainers. Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn o.a.:

  • Het controleren op schade;
  • Het inspecteren van de binnenzijde van de tankcontainers;
  • Het uitvoeren van druktesten;
  • Het bepalen van welke onderdelen vervangen moeten worden en de daarbij horende herstellingstijd.

Job requirements

Jouw profiel

Om in aanmerking te komen voor de functie van Estimeerder beschik je over het volgende profiel:

  • Je hebt veilig werken hoog in het vaandel staan;
  • Je beschikt over technisch inzicht en oog voor kwaliteit;
  • Je hebt een basiskennis van container herstellingswerken;
  • Je bent handig en steekt graag de handen uit de mouwen.


Ons aanbod

Den Hartogh Logistics biedt jou als Estimeerder een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie met ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief. Daarnaast bieden wij jou een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, een vaste aanstelling in dagdienst op fulltime basis (38 uur per week) en veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.


Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden over de functie Estimeerder en herken je jezelf in het profiel? Laat het ons weten en upload je gegevens via onderstaande knop! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Gunther Redant: +32 477 97 30 43

On-site
  • Zele, Vlaams Gewest, Belgium
Workshop & Technical Services

or

© Copyright 2023 Royal Den Hartogh Logistics. All rights reserved - Privacy - Cookies - Terms & Conditions - Code of Conduct