Gas Chauffeur

Job description

Voel jij je thuis binnen een groeiende en informele organisatie met ambitieuze doelen? Wil jij als chauffeur werken in de Benelux en draag jij veiligheid hoog in het vaandel? Solliciteer dan op de vacature voor Gas Chauffeur.


Onze organisatie

Den Hartogh Logistics is een vooraanstaand logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in bulktransport voor de chemische-, gas-, polymeer- en droge voedingsmiddelenindustrie. Wij hebben onze logistieke diensten ondergebracht in 4 business units: Liquid Logistics, Global Logistics, Gas Logistics en Dry Bulk Logistics. Veiligheid en operational excellence zijn onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Den Hartogh. Wij hechten grote waarde aan netwerken en partnerschappen en streven er naar samen met onze klanten en derde partijen slimme logistieke oplossingen te ontwikkelen.


Wij zijn wereldwijd vertegenwoordigd met meer dan 1.700 werknemers in 42 eigen vestigingen in 23 landen. Ons modern materieel bestaat uit meer dan 18.000 tankcontainers, 6.500 droge-bulk containers, 400 tanktrailers en ongeveer 600 vrachtwagens.


Wij zijn er trots op dat Den Hartogh Logistics in 2018 als eerste bedrijf de TLN Innovation Award heeft gewonnen. Wij hebben deze Award ontvangen voor Cluster Service Rotterdam, waarmee de efficiency van de aan- en afvoer van tankcontainers voor de chemische industrie in de omgeving van Rotterdam verbeterd is en het aantal vrachtwagenkilometers in het Chemie Cluster Rotterdam is geminimaliseerd. Daarnaast zijn wij in 2016 en 2018/2019 uitgeroepen tot beste werkgever in de sector Logistiek en Transport.


Door de groei van de Business Unit Gas Logistics van Den Hartogh zijn wij op zoek naar een Gas Chauffeur. Je bent in deze functie onderdeel van het logistieke team in België.


De functie

Je bent verantwoordelijk voor het ophalen en wegbrengen van gascontainers ten behoeve van diverse klanten in de regio Antwerpen. Je werkterrein beslaat de gehele Benelux. Je zal voornamelijk dagritten krijgen, maar je dient rekening te houden met overnachtingen. Je hebt een zelfstandige functie, waarbij het van groot belang is dat je veilig en nauwkeurig werkt.

Job requirements

Jouw profiel

Om in aanmerking te komen voor de functie van Gas Chauffeur beschik je over het volgende profiel:

  • In het bezit van het rijbewijs CE, code 95 en digitale bestuurderspas.
  • In het bezit zijn van een ADR certificaat is een pré.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Ervaring in het vervoer van luchtgassen en cryogene gassen is een pré.
  • Gemotiveerd en communicatief vaardig.
  • Werkt zelfstandig en zeer nauwkeurig.
  • Klantvriendelijk.

Ons aanbod

Den Hartogh Logistics biedt jou als Gas Chauffeur een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie met ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief. Daarnaast bieden wij jou een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.


Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden over de functie Gas Chauffeur en herken je jezelf in het profiel? Laat het ons weten en upload je gegevens via onderstaande knop! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Davy Christiaens +32 52446446.