HR Adviseur

Job description

Royal Den Hartogh Logistics is een vooraanstaand logistiek dienstverlener gespecialiseerd in bulktransport voor de chemische-, gas-, polymeer- en droge voedingsmiddelenindustrie. Veiligheid en operational excellence zijn onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Den Hartogh. Het bedrijf hecht grote waarde aan netwerken en partnerschappen en streeft er naar samen met haar klanten en derde partijen slimme logistieke oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan een efficiëntere toeleveringsketen.


Het Nederlandse familiebedrijf is in 1920 opgericht en vierde vorig jaar haar 100-jarig bestaan. Den Hartogh heeft een wijdvertakt wereldwijd netwerk met 42 eigen vestigingen in 23 landen. Den Hartogh heeft meer dan 1.900 betrokken en ambitieuze collega’s en beschikt over modern materieel, waaronder rond de 20.000 tankcontainers, 6.500 droge-bulk containers, 400 tanktrailers en meer dan 600 trucks.


Voor een aantal van onze locaties in de Rotterdamse haven zijn wij zijn op zoek naar een gedreven HR Adviseur.


Het team

Je gaat deel uit maken van een professioneel en ambitieus HR team, bestaande uit 10 collega’s. Ons HR team support de verschillende Business Units bij het realiseren van de doelstellingen en zorgt ervoor dat Den Hartogh een veilige en geweldige plek is om te werken voor al onze medewerkers.


Je bent samen met een collega HR Adviseur het aanspreekpunt voor het non-office deel van onze organisatie (chauffeurs, operators en monteurs op diverse locaties in Nederland). Je rapporteert aan de HR Business Partner.


We hechten veel waarde aan onze values: Respect, Caring, Engagement, People Development, Initiative, Improvement, Openness en ‘last but not least’… Fun in Business.


De rol

Dit is een mooie en afwisselende rol voor iemand die toe is aan de tweede stap in zijn of haar loopbaan.


Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen en adviseren van een aantal van onze locaties op gebied van onder andere recruitment, personeelsplanning, performance management, arbeidsvoorwaarden en organisatie ontwikkeling. In deze rol zit je middenin de business, je bent regelmatig aanwezig op onze locaties of op ons kantoor in Rotterdam. Je weet je adviezen goed te onderbouwen en je komt met concrete voorstellen voor de diverse vraagstukken.


Bovendien ben je het centrale aanspreekpunt voor case management voor Den Hartogh in Nederland, waarvoor je ook de nodige management informatie en rapportages verstrekt.


Wil je meer uitdaging? Dat kan, want je bent onderdeel van HR projecten voor de gehele Den Hartogh Groep, waardoor je veel contacten hebt met collega’s over de hele wereld.


Kortom, een veelzijdige en uitdagende rol in een leuk HR team!

Job requirements

 • HBO diploma op gebied van Human Resources Management of vergelijkbaar met minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een grote internationale organisatie.
 • Kennis van HR wet- en regelgeving en sociale zekerheid.
 • Kennis van en ervaring met case management.
 • Gedreven om continu verbeteringen door te voeren en ervaring in het werken in projectteams.
 • Zelfstandig, initiatiefrijk en resultaatgericht.
 • Een collegiale en positieve instelling.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je moet beschikken over eigen vervoer en in bezit zijn van rijbewijs B.
 • Je bezit goede digitale vaardigheden, inclusief Microsoft Office.

Ons aanbod

 • Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een groeiende en informele organisatie met ambitieuze doelen.
 • Veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. 30 verlofdagen, flexibele werktijden en een vitaliteitsbudget.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct via onderstaande button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvonne Besteman (HR Business Partner), 06-1104 7751.