Skip to content

Junior IT Consultant

Netherlands, Zuid-Holland, RotterdamStaff - IT

Job description

Wie zijn wij?

Den Hartogh Logistics is een vooraanstaand logistiek dienstverlener gespecialiseerd in bulktransport voor de chemische-, gas-, polymeer- en droge voedingsmiddelenindustrie. Veiligheid en operational excellence zijn onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Den Hartogh. Het bedrijf hecht grote waarde aan netwerken en partnerschappen en streeft er naar samen met haar klanten en derde partijen slimme logistieke oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan een efficiëntere toeleveringsketen. Het Nederlandse familiebedrijf is in 1920 opgericht. Den Hartogh heeft een wijdvertakt wereldwijd netwerk met 50 eigen vestigingen in 29 landen. Den Hartogh heeft meer dan 2.100 werknemers en beschikt over modern materieel, waaronder meer dan 13.970 tankcontainers, 5.791 droge-bulk containers, 340 tanktrailers en ongeveer 659 vrachtwagens.


Wat ga je doen?

Als Junior IT Consultant ben je de schakel tussen de business, leveranciers en je collega's. Binnen het team ga je meedraaien in (Agile) projecten en ondersteuning bieden in het opzetten (selecteren), implementeren en ondersteunen van onze HR & Finance applicaties. Hiernaast zijn nog vele andere projecten zoals het opzetten en uitbreiden van het intranet, scan en herken oplossingen, declaratie tool of het genereren van SQL lijsten voor het omzetten van data. In deze projecten is het ook van belang dat je met diverse stakeholders in gesprek gaat zowel de business als leveranciers en hierin een juiste vertaalslag weet te maken. Je weet je weg te vinden met Microsoft producten zoals MSSQL en SharePoint. Verder zal je veel samenwerken met de afdelingen HR, Finance en IT en rapporteer je aan de IT Manager - Finance & HR. Hierdoor moet je goed kunnen communiceren met de afdelingen. Binnen Den Hartogh hangt een informele familiecultuur, waardoor je goed moet kunnen omgaan met vrijheid. 

Job requirements

Wie ben jij?

  • HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding in Business & IT Management, Bedrijfskunde, Informatica of iets soortgelijks;
  • Kennis van Microsoft zoals MSSQL en SharePoint;
  • Kennis met functioneel en/of technisch beheer en programmeeractiviteiten;
  • Stressbestendig, flexibel, resultaatgericht, communicatief vaardig en accuraat;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat krijg je van ons?

  • Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een groeiende en informele organisatie met ambitieuze doelen;
  • Veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • Goede arbeidsvoorwaarden met 30 vakantiedagen, flexibele werktijden, hybride werken, caring / vitaliteits budget en een pensioenregeling.


Solliciteren?

Als je meer wilt weten kun je contact opnemen met Bob Kloppenburg (Recruiter) op 06-11800199 of solliciteer direct via onderstaande knop!

Netherlands, Zuid-Holland, Rotterdam
Staff - IT

© Copyright 2022 Royal Den Hartogh Logistics. All rights reserved - Privacy - Terms & Conditions - Code of conduct