Mechanieker Trekker / Oplegger

Job description

Voel jij je thuis binnen een groeiende en informele organisatie met ambitieuze doelen? Wil jij werken in onze werkplaats in Zele? Solliciteer dan op de vacature voor Mechanieker Trekker / Oplegger.


Onze organisatie

Den Hartogh Logistics is een vooraanstaand logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in bulktransport voor de chemische-, gas-, polymeer- en droge voedingsmiddelenindustrie. Wij hebben onze logistieke diensten ondergebracht in 4 business units: Liquid Logistics, Global Logistics, Gas Logistics en Dry Bulk Logistics. Veiligheid en operational excellence zijn onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Den Hartogh. Wij hechten grote waarde aan netwerken en partnerschappen en streven er naar samen met onze klanten en derde partijen slimme logistieke oplossingen te ontwikkelen.


Wij zijn wereldwijd vertegenwoordigd met meer dan 1.700 werknemers in 42 eigen vestigingen in 23 landen. Ons modern materieel bestaat uit meer dan 18.000 tankcontainers, 6.500 droge-bulk containers, 400 tanktrailers en ongeveer 600 vrachtwagens.


Wij zijn er trots op dat Den Hartogh Logistics in 2018 als eerste bedrijf de TLN Innovation Award heeft gewonnen. Wij hebben deze Award ontvangen voor Cluster Service Rotterdam, waarmee de efficiency van de aan- en afvoer van tankcontainers voor de chemische industrie in de omgeving van Rotterdam verbeterd is en het aantal vrachtwagenkilometers in het Chemie Cluster Rotterdam is geminimaliseerd. Daarnaast zijn wij in 2016 en 2018/2019 uitgeroepen tot beste werkgever in de sector Logistiek en Transport.


Het onderdeel Technical Services in Zele is verantwoordelijk voor het onderhoud van chassis, trailers, tankwagens en tankcontainers. Wij zijn voor onze werkplaats op zoek naar een Mechanieker Trekkers / Opleggers. Je werkt in een team van zo'n 25 collega's nauw samen.

 

De functie

Als Mechanieker Trekker / Oplegger verricht je reparaties en onderhoud aan al onze trekkers en opleggers. Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het keuringsklaar maken van ons rollend materiaal;
  • Het preventief onderhoud van ons wagenpark;
  • Diagnose stellen bij problemen en het uitvoeren van herstel reparaties.

Job requirements

Jouw profiel

Om in aanmerking te komen voor de functie van Mechanieker Trekker / Oplegger beschik je over het volgende profiel:

  • Je hebt veilig werken hoog in het vaandel staan;
  • Je beschikt over technisch inzicht en oog voor kwaliteit;
  • Je bent leergierig;
  • Je bent handig en steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Je hebt de mogelijkheid tot het aanleren van meerdere disciplines op de werkvloer.

 Heb je ervaring of wil je als beginnend Mechanieker het vak leren? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.


Ons aanbod

Den Hartogh Logistics biedt jou als Mechanieker Trekker / Oplegger een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie met ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief. Daarnaast bieden wij jou een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, een vaste aanstelling in dagdienst op fulltime basis (38 uur per week) en veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.


Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden over de functie Mechanieker Trekker / Oplegger en herken je jezelf in het profiel? Laat het ons weten en upload je gegevens via onderstaande knop! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Herman Van Driessche: 0475-570002.