Operations Coordinator Logistics Service Center

Job description

Wat ga je doen?

Door de aanzienlijke groei van Den Hartogh Logistics is de verdere ontwikkeling van lokale logistieke diensten voor onze klant in Zeeuws-Vlaanderen een belangrijke stap. Voor het nieuw op te richten Logistics Service Center (LSC) van Den Hartogh in Zeeuws-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een

Operations Coordinator Logistics Service Center.


Als Operations Coordinator ben je onderdeel van het LSC Management Team in Nederland en rapporteer je aan de Deputy Director. Je bent samen met de Deputy Director, verantwoordelijk voor het inrichten en implementeren van het LSC. De dagelijkse leiding van het LSC ligt in jouw handen. Omdat het gaat om een nieuwe LSC zul je ook vol in de operatie meedraaien. Daarom ben je dagelijks bezig met de planning, administratie en afstemming met interne en externe partijen omtrent het verladingsproces.


Wat zijn de uitdagingen?

 • Het opzetten en inrichten van een nieuwe locatie, die voldoet aan de Den Hartogh standaarden.
 • Het opbouwen en aansturen van een operationeel team en een groep chauffeurs die vrijwel dedicated ingezet zullen worden voor deze activiteiten.
 • Het realiseren van uitstekende prestaties van het LSC en zorgen voor continue verbetering op gebied van onder andere veiligheid en efficiënt werken.
 • Het operationeel draaiende houden van het LSC

Job requirements

Wie ben jij?

Om in aanmerking te komen voor de functie van Operations Coordinator Logistics Service Center beschik je over het volgende profiel:

 • HBO werk- en denkniveau; 
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een operationele functie, bij voorkeur in de (ADR) transportbranche;
 • Je bent een gedreven zelfstarter, mensgericht en beschikt over sterk empathisch vermogen;
 • Je bent een resultaatgericht persoon en creatief in het vinden van oplossingen;
 • Je bent in staat te sturen op hoofdlijnen en details te delegeren en speelt goed in op ad-hoc situaties;
 • Communiceert gemakkelijk met verschillende lagen in de organisatie en weet mensen te verbinden.


Wat krijg je van ons?

Den Hartogh Logistics biedt jou als Operations Coordinator Logistics Service Center (fulltime) een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie met ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief. Daarnaast bieden wij jou een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.


Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden over de functie Operations Coordinator Logistics Service Center en herken je jezelf in het profiel? Laat het ons weten en upload je gegevens via onderstaande knop! Voor meer informatie over de vacature kun je contact op nemen met Arthur Snel via +316 2248 8152.