Skip to content

Opleiding Chauffeur

Netherlands, Zuid-Holland, RozenburgTrucking

Job description

Wie zijn wij?

Den Hartogh Logistics is een vooraanstaand logistiek dienstverlener gespecialiseerd in bulktransport voor de chemische-, gas-, polymeer- en droge voedingsmiddelenindustrie. Het Nederlandse familiebedrijf is in 1920 opgericht. Onze organisatie heeft meer dan 2.100 werknemers en beschikt over modern materieel, waaronder meer dan 13.970 tankcontainers, 5.791 droge-bulk containers, 340 tanktrailers en ongeveer 659 vrachtwagens.


Zij-instromer

Als zij-instromer bij Den Hartogh gaan we jou in een periode van 7 maanden opleiden tot vrachtwagenchauffeur. In 3 tot 6 maanden tijd moet je heel wat vaardigheden onder de knie krijgen waaronder je vrachtwagen rijbewijs. Dat vraagt de nodige inzet en juiste begeleiding. Wij melden jou aan voor de rij-opleiding en in de tussenliggende periode tot je het rijbewijs hebt behaald, ga je kennismaken met de andere werkzaamheden binnen onze organisatie. Deze werkzaamheden vinden plaats op één van onze logistieke service centra in bijvoorbeeld Pernis maar ook in ons warehouse in Rozenburg. 

Job requirements

Wat heb je nodig?

Om in aanmerking te komen voor ons zij-instroomtraject beschik je over de volgende vereisten:

  • 18 jaar of ouder;
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • In het bezit van eigen vervoer.


Wat krijg je van ons?

  • Een leuke leer-/werkplek met veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling binnen onze organisatie;
  • Baangarantie wanneer je jouw rijbewijs hebt behaald;
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de cao beroepsgoederenvervoer.


Traject

We begrijpen dat je nieuwsgierig bent hoe het hele traject er uit ziet en wat je kunt verwachten. We hebben hieronder de belangrijkste stappen alvast beschreven:


Fase 1: De Meet & Greet

Na het telefonisch contact met onze recruiter, zal hij jou (uiteraard met jouw toestemming), aanmelden voor onze Meet & Greet dag. Tijdens deze Meet & Greet gaan wij jou kennis laten maken met Den Hartogh als organisatie, de werkzaamheden als chauffeur en de inhoud van het zij-instroomtraject. We geven een korte rondleiding op onze locatie waarna we afsluiten met een vragenronde. Als de interesse hierna nog steeds concreet is, gaan we het verdere traject concreet opstarten.


Fase 2: STL Testdag
Den Hartogh zal jou aanmelden bij het STL, de brancheorganisatie die het zij-instroomtraject ondersteunt, voor een testdag. Tijdens deze testdag komen diverse aspecten aan bod om te kijken of er voldoendde raakvlakken zijn om het zij-instroominstraject in te gaan.


Fase 3: Meeloopdag

Bij een positief testresultaat op de STL testdag, zal Den Hartogh een meeloopdag inplannen met één van onze chauffeurs. Hiermee krijg je een kijkje in de keuken en krijg je een goed beeld van hoe een werkdag eruit ziet.


Fase 4: Contact naar contract

Wanneer jij enthousiast bent over de meeloopdag en wij zijn dit ook, dan zullen we jou een salarisvoorstel doen. Onderdeel van het salarisvoorstel is onder andere en studieovereenkomst voor het behalen van het CE rijbewijs.


Interesse?

Als je meer wilt weten kun je contact opnemen met Bob Kloppenburg (Recruiter) op 06-11800199 of solliciteer direct via onderstaande knop!

Netherlands, Zuid-Holland, Rozenburg
Trucking

© Copyright 2022 Royal Den Hartogh Logistics. All rights reserved - Privacy - Terms & Conditions - Code of conduct