Skip to content

Recruitment & Employer Branding Stage

Netherlands, Zuid-Holland, RotterdamInterns & Students

Job description

Wij zoeken een enthousiaste stagiair die vanaf februari 2023 onze recruitmentprocessen- en projecten kan ondersteunen. Denk hierbij aan toffe projecten zoals een traineeship opstellen voor jongeren, employer branding events bijwonen en het zij-instroomtraject voor nieuwe chauffeurs. Naast deze projecten ga je het recruitmentproces ondersteunen. Hierbij kun je denken aan sollicitanten uitnodigen, cv screenings, opstellen van vacatures en het opstellen van wervingscampagnes. Als Recruitment stagiair ga je stagelopen bij de HR-afdeling op ons hoofdkantoor in Rotterdam.

Wat doet Royal Den Hartogh Logistics?

Den Hartogh is een transportbedrijf, wat voor vele (grote) bedrijven in de olie, gas en chemie hun goederen vervoerd. We proberen deze bedrijven een zo goed mogelijke dienstverlening te leveren door het transport en activiteiten op hun terrein zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit doen we in Nederland met 550 medewerkers, die werkzaam zijn in uiteenlopende functies zoals: customer service medewerkers, transportplanners, materiaal planners, modality planner, financieel administratief medewerkers, CE chauffeurs, operators, monteurs en daarnaast hebben we ondersteunende afdelingen zoals HR, IT, Finance en SHEQ.


Over je stageperiode

  • Tussen de 32 en 40 uur stagelopen per week;
  • Meewerkstage;
  • Stagevergoeding;
  • Leuke collega's en een fijne werksfeer;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Job requirements

Ons aanbod

Wij bieden jou een afwisselende stageplek met uitzicht over de Maas, een marktconforme stagevergoeding en een werkomgeving waar fun in business, respect, initiatief tonen, doorpakken en samenwerken hand in hand gaan. Ben jij de handen-uit-de-mouwen stagiair die wij zoeken?


Enthousiast? 

Wil je nog meer weten over deze mooie stageplek? Neem dan contact op met Melisa Kolfschoten (MKolfschoten@denhartogh.com). Direct solliciteren kan natuurlijk ook via de "Apply for this job' knop onder aan deze pagina. 

Netherlands, Zuid-Holland, Rotterdam
Interns & Students

© Copyright 2022 Royal Den Hartogh Logistics. All rights reserved - Privacy - Terms & Conditions - Code of conduct