Skip to content

Stage Applicatiebeheer / Development

Netherlands, Zuid-Holland, RotterdamInterns & Students

Job description

Wat doet Royal Den Hartogh Logistics?

Den Hartogh is een transportbedrijf, wat voor vele (grote) bedrijven in de olie, gas en chemie hun goederen vervoerd. We proberen deze bedrijven een zo goed mogelijke dienstverlening te leveren door het transport en activiteiten op hun terrein zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit doen we in Nederland met 550 medewerkers, die werkzaam zijn in uiteenlopende functies zoals: customer service medewerkers, transportplanners, materiaal planners, modality planner, financieel administratief medewerkers, CE chauffeurs, operators, monteurs en daarnaast hebben we ondersteunende afdelingen zoals HR, IT, Finance en SHEQ.


IT Afdeling

Onze IT afdeling bestaat uit 25 collega’s onderverdeeld in subafdelingen als Transport Management Systeem, Core Technology & Infrastructure, HR & Finance systemen, Security, Data Management & BI en Service & IT Management. Voor de laatste afdeling zijn wij per februari 2023 op zoek naar een stagiaire applicatiebeheer / development (32 t/m 40 uur per week) die ons gaat ondersteunen bij inrichten en onderhouden van de ITSM tooling (4ME).


Het container begrip IT Service Management (ITSM) is een breed begrip, dat over van alles IT gerelateerd gaat; vooral op hoofdlijnen. Momenteel binnen Den Hartogh richt ITSM zich vooral op incident management en change management. Uiteindelijk is het hele spectrum van ITIL (IT Information Library) van toepassing als (deel)gebied voor ITSM, maar zover is Den Hartogh niet. De rol van ITSM (binnen Den Hartogh) is het opzetten en onderhouden van processen, waarbij de uitvoering van processen binnen de diverse sub-teams van IT ligt. Voor ITSM hebben we een ITSM tool, genaamd 4ME.


De opdracht

Ondersteunen in het beheer en inrichting van de ITSM tool. Het dagelijkse werk bestaat uit het functioneel inrichten van bijvoorbeeld workflows en/of andere records in 4ME. Aanvullend bestaat dit werk ook het automatiseren van deze records (incl. workflows). Er is geen specifieke coderingtaal, omdat het een functionaliteit binnen de tool is. Ook zal de stagiaire zich bezig kunnen houden met het beheer en de inrichting van de 4ME portal (website), wat bestaat uit HTML (Bootstrap) en CSS codering.


Werkzaamheden

  • Inrichten van workflows / templates (functioneel / technisch);
  • Automatisering van records (tigger / valideren / acties programmeren);
  • Onderhouden van de website (HTLM / CSS / Bootstrap);
  • Afstemming bij de IT’ers en eindgebruikers om requirements op te halen;
  • Ruimte om aan je schoolopdrachten te werken.

Job requirements

Ons aanbod

Wij bieden jou een afwisselende en toffe stageplek met uitzicht over de Maas, een marktconforme stagevergoeding en een werkomgeving waar fun in business, respect, initiatief tonen, doorpakken en samenwerken hand in hand gaan.


Enthousiast?

Wil je nog meer weten over deze mooie stageplek? Neem dan contact op met Bob Kloppenburg (BKloppenburg@denhartogh.com). Direct solliciteren kan natuurlijk ook via de "Apply for this job' knop onder aan deze pagina.

Netherlands, Zuid-Holland, Rotterdam
Interns & Students

© Copyright 2022 Royal Den Hartogh Logistics. All rights reserved - Privacy - Terms & Conditions - Code of conduct