Skip to content

Stage bij Royal Den Hartogh

Netherlands, Zuid-Holland, RotterdamInterns & Students

Job description

Wij zoeken enthousiaste stagiaires die vanaf februari 2023 onze afdelingen komen versterken. We zoeken stagiaires voor de volgende afdelingen op ons kantoor in Rotterdam; transportplanning, HR, customer service, finance, (digital) marketing & communicatie en fleet service. Daarnaast zijn we ook opzoek naar stagiaires voor onze locatie in Rozenburg op de werkplaats of trucking. 


Office stages

  • Finance meewerkstage (MBO, AD of HBO opleiding)
  • Communicatie meewerkstage (AD of HBO opleiding een vereiste)
  • SHEQ / Safety meewerkstage (HBO opleiding een vereiste)

Technische stages

  • Monteurs en Bedrijfswagentechnicus Rozenburg (MBO of BBL opleiding vereiste)


Wat doet Royal Den Hartogh Logistics?

Den Hartogh is een transportbedrijf, wat voor vele (grote) bedrijven in de olie, gas en chemie hun goederen vervoerd. We proberen deze bedrijven een zo goed mogelijke dienstverlening te leveren door het transport en activiteiten op hun terrein zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit doen we in Nederland met 550 medewerkers, die werkzaam zijn in uiteenlopende functies zoals: customer service medewerkers, transportplanners, materiaal planners, modality planner, financieel administratief medewerkers, CE chauffeurs, operators, monteurs en daarnaast hebben we ondersteunende afdelingen zoals HR, IT, Finance en SHEQ.


Over je stageperiode

  • Tussen de 32 en 40 uur stagelopen per week;
  • Meewerken of afstuderen;
  • Stagevergoeding;
  • Leuke collega's en een fijne werksfeer;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Job requirements

Ons aanbod

Wij bieden jou een afwisselende stageplek met uitzicht over de Maas of in onze Workshop op Rozenburg, een marktconforme stagevergoeding en een werkomgeving waar fun in business, respect, initiatief tonen, doorpakken en samenwerken hand in hand gaan. Ben jij de handen-uit-de-mouwen stagiair die wij zoeken?


Enthousiast? 

Wil je nog meer weten over deze mooie stageplek? Neem dan contact op met Fleur Kerkhof (FKerkhof@denhartogh.com) of Melisa Kolfschoten (MKolfschoten@denhartogh.com). Direct solliciteren kan natuurlijk ook via de "Apply for this job' knop onder aan deze pagina. 

Netherlands, Zuid-Holland, Rotterdam
Interns & Students

© Copyright 2022 Royal Den Hartogh Logistics. All rights reserved - Privacy - Terms & Conditions - Code of conduct