Skip to content

Stage Logistieke Optimalisatie

On-site
  • Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Interns & Students

Job description

Ambitious People Realising Creative Logistics Solutions.

Wat doet Den Hartogh?

Royal Den Hartogh Logistics is een transportbedrijf, wat voor vele (grote) bedrijven in de olie, gas en chemie hun goederen vervoerd. We proberen deze bedrijven een zo goed mogelijke dienstverlening te leveren door het transport en activiteiten op hun terrein zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit doen we in Nederland met 550 medewerkers, die werkzaam zijn in uiteenlopende functies zoals: customer service medewerkers, transportplanners, materiaal planners, modality planner, financieel administratief medewerkers, CE chauffeurs, operators, monteurs en daarnaast hebben we ondersteunende afdelingen zoals HR, IT, Procurement, Marketing & Communucatie, Finance en SHEQ.


Het Team

Het Pricing Team is verantwoordelijk voor het behandelen van tenders en offertes voor klanten binnen Europa, en voor al het werk vanuit Europa naar de rest van de wereld. Het Pricing team werkt nauw samen met collega’s van commercie, waarbij zij contact met de klanten onderhouden en waarbij samen de strategie voor de tender of offerte wordt bepaald. Daarvoor is goede kennis van het netwerk, beschikbare transportmiddelen, producten en uiteraard van de klant zelf nodig. Het team bestaat uit 12 personen. Lijkt het je leuk en ben je scherp en resultaatgericht en daarnaast analytisch onderlegd, reageer dan snel!

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je jouw IT-vaardigheden kunt combineren met affiniteit voor logistiek? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair die ons team komt versterken in de volgende projecten:


  • Actualisatie van kosten in offertes/quotes;
  • Bouwen van een preferred routings model;
  • Optimalisatie van de Pricing Manual;
  • Actualisatie van cleaning costs.

Job requirements

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die een MBO of HBO opleiding volgt in de logistiek en beschikt over een proactieve instelling. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar voor een meewerkstage. Uiteraard heb je goede digitale vaardigheden, inclusief Microsoft Office pakket. Daarnaast beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift. Ideaal voor een student met een achtergrond in IT en interesse in logistiek.


Ons aanbod

Wij bieden jou een afwisselende stageplek met uitzicht over de Maas, een stagevergoeding en een werkomgeving waar fun in business, respect, initiatief tonen, doorpakken en samenwerken hand in hand gaan. 


Enthousiast?

Wil je nog meer weten over deze mooie stageplek? Neem dan contact op met Bob Kloppenburg (BKloppenburg@denhartogh.com) Direct solliciteren kan natuurlijk ook via de "Apply for this job' knop onder aan deze pagina.

On-site
  • Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Interns & Students

or

© Copyright 2023 Royal Den Hartogh Logistics. All rights reserved - Privacy - Cookies - Terms & Conditions - Code of Conduct