Skip to content

Stage Transportplanner BBL

On-site
  • Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Interns & Students

Job description

Ambitious People Realising Creative Logistics Solutions.

Wat doet Den Hartogh?

Royal Den Hartogh Logistics is een transportbedrijf, wat voor vele (grote) bedrijven in de olie, gas en chemie hun goederen vervoerd. We proberen deze bedrijven een zo goed mogelijke dienstverlening te leveren door het transport en activiteiten op hun terrein zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit doen we in Nederland met 550 medewerkers, die werkzaam zijn in uiteenlopende functies zoals: customer service medewerkers, transportplanners, materiaal planners, modality planner, financieel administratief medewerkers, CE chauffeurs, operators, monteurs en daarnaast hebben we ondersteunende afdelingen zoals HR, IT, Procurement, Marketing & Communucatie, Finance en SHEQ.


Waar ga je werken:

De Country Teams Nederland en Belgie verzorgen de Truckplanning voor de Benelux. In een team van circa 20 collega's worden hier de eigen trucks en de onderaannemers gepland en opgevolgd. Ook de trucks van buitenlandse vestigingen worden door dit team in de Benelux verder gepland. De Country Teams zijn als planning de centrale schakel tussen de afdelingen Trucking, Acount Management, Modality en MMP (Meerdaagse Materiaal Planning).


Wat ga je doen:

  • Maken van de meest efficiënte planning door inzet van chauffeurs en trucks;
  • Continue in de lead om snel te schakelen en zo onze klanten de aller beste service bieden;
  • Bewaken van rij- en rusttijden;
  • Doorgeven van instructies aan chauffeurs en trucking partners m.b.t. de uitvoering van opdracht;
  • Bewaken van de voortgang van de opdracht en eventuele afwijkingen communiceren;
  • Beschikbaar maken van materiaal voor onderhoud en keuringen;
  • Correct invoeren van de planning in het Transport Management Systeem;
  • De planner bewaakt de tijdige afhalingen en/of leveringen naar onze klanten en informeert de afdeling accountmanagement welke contact heeft met de opdrachtgever.

Job requirements

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die studeert aan het Scheepvaart & Transport College (BBL opleiding) en beschikt over een proactieve instelling. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar voor een stage. Uiteraard heb je goede digitale vaardigheden, inclusief Microsoft Office pakket. Daarnaast beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.


Ons aanbod

Wij bieden jou een afwisselende stageplek met uitzicht over de Maas, een stagevergoeding en een werkomgeving waar fun in business, respect, initiatief tonen, doorpakken en samenwerken hand in hand gaan.!


Enthousiast?

Wil je nog meer weten over deze mooie stageplek? Neem dan contact op met Bob Kloppenburg (BKloppenburg@denhartogh.com) Direct solliciteren kan natuurlijk ook via de "Apply for this job' knop onder aan deze pagina.

On-site
  • Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Interns & Students

or

© Copyright 2023 Royal Den Hartogh Logistics. All rights reserved - Privacy - Cookies - Terms & Conditions - Code of Conduct