Skip to content

Stage Trucking

On-site
  • Rozenburg, Zuid-Holland, Netherlands
Interns & Students

Job description

Ambitious People Realising Creative Logistics Solutions.

Wat doet Den Hartogh?

Royal Den Hartogh Logistics is een transportbedrijf, wat voor vele (grote) bedrijven in de olie, gas en chemie hun goederen vervoerd. We proberen deze bedrijven een zo goed mogelijke dienstverlening te leveren door het transport en activiteiten op hun terrein zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit doen we in Nederland met 550 medewerkers, die werkzaam zijn in uiteenlopende functies zoals: customer service medewerkers, transportplanners, materiaal planners, modality planner, financieel administratief medewerkers, CE chauffeurs, operators, monteurs en daarnaast hebben we ondersteunende afdelingen zoals HR, IT, Procurement, Marketing & Communucatie, Finance en SHEQ.

Stage Trucking

Op onze locatie Rozenburg hebben wij een kantoorpand en een aantal werkplaatsen voor onze bedrijfswagens, tankcontainers en refurbished project. Voor de afdeling Trucking zijn wij op zoek naar een stagiaire die ons kan helpen bij:

  • Truckingadministratie: Het bijhouden van vrachtbrieven en andere administratieve taken die specifiek zijn voor trucking;
  • Magazijn beheer: Voorraad bijhouden en het verwerken van inkomende en uitgaande goederen;
  • Mail verkeer: Het beheren van inkomende en uitgaande e-mails en het beantwoorden van vragen van klanten of leveranciers;
  • Truck repair afhandeling: Het coördineren van reparaties aan vrachtwagens, het plannen van onderhoudsbeurten en het communiceren met monteurs of externen;
  • Werken met systemen als TransFusion/Tisweb/Fleetvisor/Excel/Word enz.

Een stage in deze omgeving is een kans zijn om praktische ervaring op te doen in de logistieke sector, en om vertrouwd te raken met de specifieke taken en systemen die worden gebruikt in de truckingindustrie.

Job requirements

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die studeert aan het Scheepvaart & Transport College (MBO opleiding) en beschikt over een proactieve instelling. Je bent minimaal 24 t/m 40 uur per week beschikbaar voor een meewerkstage.


Ons aanbod

Wij bieden jou een afwisselende stageplek op onze locatie Rozenburg, een stagevergoeding en een werkomgeving waar fun in business, respect, initiatief tonen, doorpakken en samenwerken hand in hand gaan. Ben jij een Digital Marketing en/of Communicatie talent? Solliciteer dan snel via de button!


Enthousiast?

Wil je nog meer weten over deze mooie stageplek? Neem dan contact op met Bob Kloppenburg (BKloppenburg@denhartogh.com) Direct solliciteren kan natuurlijk ook via de "Apply for this job' knop onder aan deze pagina.

On-site
  • Rozenburg, Zuid-Holland, Netherlands
Interns & Students

or

© Copyright 2023 Royal Den Hartogh Logistics. All rights reserved - Privacy - Cookies - Terms & Conditions - Code of Conduct