Stagiair Riskmanagement

Job description

Over Den Hartogh Logistics

Royal Den Hartogh Logistics is een toonaangevende logistieke dienstverlener in de bulk van de chemie, gas, polymeer en droge bulkvoedingsmiddelenindustrie. We hebben onze logistieke dienstverlening geïntegreerd in vier business units: Liquid Logistics, Global logistics, Gas Logistics en Dry Bulk Logistics. Veiligheid en operationele uitmuntendheid zijn ingebed in onze cultuur. We begrijpen de waarde van netwerken en partnerschappen en richten ons daarom om samen met onze klanten en leveranciers SMART logistieke oplossingen te ontwikkelen.

We zijn wereldwijd aanwezig, met meer dan 1.700 eigen medewerkers verspreid over 42 kantoren binnen 23 landen. Ons moderne materieel omvat meer dan 18.000 tankcontainers, 6.500 droge bulkcontainers en gespecialiseerde droge bulkopleggers, 400 tankopleggers en bijna 600 vrachtwagens.

Introductie

In juli 2019 heeft er een strategic risk assessment plaatsgevonden in samenwerking met de board en het Executive Committee van Den Hartogh Logistics. Gedurende deze assessment zijn een aantal risico’s gedefinieerd met als grootste risico Business continuity / Disaster recovery. Plannen om dit risico in kaart te brengen en te beheersen werden gemaakt, maar werden door de werkelijkheid ingehaald door de COVID-19 pandemie.

In maart 2020 werd Den Hartogh Logistics, net als vele andere bedrijven, geconfronteerd met de impact van dit virus. Vele stappen en maatregelen zijn sindsdien doorgevoerd zowel op lokaal niveau als wereldwijd gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor te Rotterdam.

De opdracht

Binnen den Hartogh is er behoefte naar een onderzoek hoe er door de verschillende landen en afdelingen is gereageerd op de gevolgen van deze virusuitbraak. Denk hierbij aan de zakelijke kant zoals veiligheid, financieel, operationeel maar ook aan de menselijke kant zoals de impact op de medewerkers met een kantoorfunctie en onze chauffeurs op de weg. Dit onderzoek moet duidelijk laten zien op welke vlakken er goed is gereageerd en waar er ruimte is voor verbeteringen. De aanbevelingen zullen dan door jou worden gepresenteerd aan de board en het Executive Committee. Het is de bedoeling dat de aanbevelingen kunnen worden toegepast op andere crisis situaties / business disrupties die in de toekomst zich kunnen voordoen.

Job requirements

Wil je nog meer weten over deze mooie stageplek? Neem dan contact op met Joren Seesink (Insurance & Claims Manager) op +31 (0) 881620040. Direct solliciteren kan natuurlijk ook via de "Apply for this job” knop onder aan deze pagina.