Tankcontainer Dagchauffeur

Job description

Voel jij je thuis binnen een groeiende en informele organisatie met ambitieuze doelen? Wil jij als chauffeur werken in het Antwerpse havengebied en draag jij veiligheid hoog in het vaandel? Solliciteer dan op de vacature voor Tankcontainer Dagchauffeur.


Onze organisatie

Den Hartogh Logistics is een vooraanstaand logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in bulktransport voor de chemische-, gas-, polymeer- en droge voedingsmiddelenindustrie. Wij hebben onze logistieke diensten ondergebracht in 4 business units: Liquid Logistics, Global Logistics, Gas Logistics en Dry Bulk Logistics. Veiligheid en operational excellence zijn onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Den Hartogh. Wij hechten grote waarde aan netwerken en partnerschappen en streven er naar samen met onze klanten en derde partijen slimme logistieke oplossingen te ontwikkelen.


Wij zijn wereldwijd vertegenwoordigd met meer dan 1.700 werknemers in 42 eigen vestigingen in 23 landen. Ons modern materieel bestaat uit meer dan 18.000 tankcontainers, 6.500 droge-bulk containers, 400 tanktrailers en ongeveer 600 vrachtwagens.


Wij zijn er trots op dat Den Hartogh Logistics in 2018 als eerste bedrijf de TLN Innovation Award heeft gewonnen. Wij hebben deze Award ontvangen voor Cluster Service Rotterdam, waarmee de efficiency van de aan- en afvoer van tankcontainers voor de chemische industrie in de omgeving van Rotterdam verbeterd is en het aantal vrachtwagenkilometers in het Chemie Cluster Rotterdam is geminimaliseerd. Daarnaast zijn wij in 2016 en 2018/2019 uitgeroepen tot beste werkgever in de sector Logistiek en Transport.


De functie

Door de groei van Den Hartogh Logistics in het Antwerpse havengebied zijn wij op zoek naar een

Tankcontainer Dagchauffeur. Je bent in deze functie onderdeel van het logistieke team in België.


De functie

Je bent verantwoordelijk voor het ophalen en wegbrengen van containers naar de diverse terminals op de linker- en rechteroever in de Antwerpse haven alsmede het laden en lossen van containers en tankopleggers bij de diverse Antwerpse petrochemische bedrijven. Het gaat hierbij om verschillende soorten chemische vloeistoffen (zowel ADR als non-ADR). Je hebt een zelfstandige functie, waarbij het van groot belang is dat je veilig en nauwkeurig werkt. Dit heeft uiteraard betrekking op het laden, vervoeren en lossen, maar ook op het bijhouden van de bijbehorende administratie. Kennis en ervaring met tanktransport heeft dan ook de voorkeur.

Standplaats trekker: rechteroever, haven 206.

Job requirements

Jouw profiel

Om in aanmerking te komen voor de functie van Tankcontainer Dagchauffeur beschik je over het volgende profiel:

  • In het bezit van het rijbewijs CE, code 95 en digitale bestuurderspas.
  • In het bezit van een ADR Basis + Tank certificaat of bereidheid dit te behalen.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Ervaring in het tanktransport is een pré
  • Gemotiveerd en communicatief vaardig.
  • Werkt zelfstandig en zeer nauwkeurig.
  • Klantvriendelijk.

Ons aanbod

Den Hartogh Logistics biedt jou als Tankcontainer Dagchauffeur een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie met ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief.Daarnaast bieden wij jou een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, mogelijkheden voor een aangepast uurrooster en veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.


Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden over de functie Tankcontainer Dagchauffeur en herken je jezelf in het profiel? Laat het ons weten en upload je gegevens via onderstaande knop! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Davy Christiaens +32 52446446.