Teamleader Workshop

Job description

Royal Den Hartogh Logistics is een vooraanstaand logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in bulktransport voor de chemische-, gas-, polymeer- en droge voedingsmiddelenindustrie. Wij hebben onze logistieke diensten ondergebracht in 4 business units: Liquid Logistics, Global Logistics, Gas Logistics en Dry Bulk Logistics. Veiligheid en operational excellence zijn onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Den Hartogh. Wij hechten grote waarde aan netwerken en partnerschappen en streven er naar samen met onze klanten en derde partijen slimme logistieke oplossingen te ontwikkelen.

Wij zijn wereldwijd vertegenwoordigd met meer dan 1.900 werknemers in 42 eigen vestigingen in 23 landen. Ons modern materieel bestaat uit meer dan 20.000 tankcontainers, 6.500 droge-bulk containers, 400 tanktrailers en ongeveer 600 trucks.


Voor onze werkplaats in Rozenburg zoeken we een Teamleader Workshop:


Taken en verantwoordelijkheden:

De Teamleader Workshop (afdeling Tankservices) is verantwoordelijk voor het optimale uitvoering van keuringen, reparatie en onderhoud aan Den Hartogh tankcontainers binnen de gestelde kwaliteitseisen van de Den Hartogh Group. Je kan als Teamleader ook ingezet worden op technisch geörienteerde projecten.  Je geeft leiding aan een groep monteurs (12 Fte) en stuurt hen aan door middel van het toewijzen van werkorders. Voor de juiste afstemming van orders heb je constant contact met de order planner, de afdeling Fleet en het magazijn. Als leidinggevende draag je bij aan een goede motivatie, goed functioneren en een goede onderlinge verstandhouding tussen de monteurs. 

Job requirements

Jouw profiel:

Om in aanmerking te komen voor de functie van Teamleader Workshop beschik je over het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde mbo opleiding met aantoonbare operationale kennis binnen de (bedrijfswagen)techniek;
  • Je hebt meerdere jaren ervaring met het aansturen van personeel;
  • Je beschikt over ruime kennis en kunde op het gebied van techniek om een inschatting te kunnen maken van de uit te voeren werkzaamheden;
  • Je beheerst Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent in het bezit van een VCA-vol en EHBO certificaat, of bent bereid deze te halen.
Ons aanbod:
  • Een groeiende en informele organisatie met ambitieuze doelen;
  • Een fulltime functie met veel verantwoordelijkheid;
  • Een uitdagend arbeidsvoorwaardenpakket (volgens ons eigen Arbeidsvoorwaarden regeling) met o.a. 30 vakantiedagen
  • Veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Enthousiast:

Ben je enthousiast geworden over de functie van Teamleader Workshop? Upload dan je gegevens via onderstaande knop! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Hans den Hartogh +31 88 1620 023.