Workshop Manager

Job description

Royal Den Hartogh Logistics is een vooraanstaand logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in bulktransport voor de chemische-, gas-, polymeer- en droge voedingsmiddelenindustrie. Onze 4 Business Units, Liquid Logistics, Global Logistics, Gas Logistics en Dry Bulk Logistics, focussen bij het leveren van hun diensten op veiligheid, operational excellence en innovaties in de supply chain. Samen met onze klanten en derde partijen maken we gebruik van een sterk IT landschap in het ontwikkelen van slimme logistieke oplossingen en het toevoegen van waarde aan de gehele supply chain.

Den Hartogh vierde in 2020 haar 100-jarig bestaan en is wereldwijd vertegenwoordigd met 42 eigen vestigingen in 23 landen. Den Hartogh heeft meer dan 1.900 toegewijde en ambitieuze medewerkers en beschikt over modern materieel, waaronder rond de 19.000 tankcontainers, 6.000 droge-bulk containers, 300 tanktrailers en meer dan 600 trucks.


Voor ons team in Zele, België, zijn wij op zoek naar een Workshop Manager.


De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een optimale uitvoering van keuringen, reparaties en onderhoud aan Den Hartogh equipment conform de standaarden en kwaliteitseisen van Den Hartogh. Je stuurt een team van Mechaniekers aan bij het uitvoeren van werkzaamheden aan chassis, tankopleggers en tankcontainers. Daarnaast geef je leiding aan diverse ondersteunende functies binnen de Workshop. Je bent mede verantwoordelijk voor het formuleren van Workshop-beleid en strategie, je organiseert toolbox meetings en onderhoudt contacten met leveranciers en overheidsinstanties. Kortom, je zorgt voor een goed functionerende Workshop in al haar facetten met betrokken en gemotiveerde medewerkers.


Job requirements

Om in aanmerking te komen voor de functie van Workshop Manager beschik je over het volgende profiel:

  • Een technische middelbare opleiding met aantoonbare operationele kennis binnen de Bedrijfswagentechniek als wel bedrijfseconomisch inzicht.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Frans en Duits is een pluspunt;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de (ADR) transportbranche;
  • Je bent een gedreven zelfstarter, sociaal vaardig, mensgericht en en beschikt over sterk empathisch vermogen;
  • Je bent een resultaatgericht persoon en creatief in het vinden van oplossingen;
  • Je treedt rechtvaardig op, bent in staat te sturen op hoofdlijnen en details te delegeren en speelt goed in op ad-hoc situaties;
  • Communiceert gemakkelijk met verschillende lagen in de organisatie en weet mensen te verbinden.

Ons aanbod

Den Hartogh Logistics biedt jou als Workshop Manager (fulltime) een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie met ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief. Daarnaast bieden wij jou een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden over de functie Workshop Manager en herken je jezelf in het profiel? Laat het ons weten en upload je gegevens via onderstaande knop! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Peter Van der Weken +32 52-446.446.