Skip to content

ADR Tankbilschaufför - Göteborg

On-site
  • Gotenburg, Västra Götalands län, Sweden
Trucking

Job description

Tank- och bulkbilsförare

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare


Om jobbet

Den Hartogh Logistics är en ledande bulkleverantör av logistiktjänster för kemikalier, gas, polymer och torr bulk industrin. Säkerhet och operativ excellens är inbäddade i vår kultur. Vi känner till värdet av nätverk och partnerskap och strävar därför efter att utveckla SMARTA logistiklösningar tillsammans med våra kunder och leverantörer. Vi är en familjeägd organisation och vi grundades 1920.  Vårt huvudkontor ligger i Rotterdam, Nederländerna. Den Hartogh har en närvaro i alla delar av världen, med kontor på 50 olika platser. Företaget sysselsätter över 2 100 personer; Den moderna utrustningen omfattar över 24 000 tankcontainrar, 5000 torra bulkbehållare, 310 tank trailers och 710 lastbilar.

Den Hartogh Scandinavia har de senaste åren expanderat snabbt och vi strävar efter att fortsätta denna resa under de kommande åren. Vi är idag 55 kollegor och fortsätter att växa. Ett av våra svenska kontor ligger i Göteborgs centrum och det andra är beläget i Göteborgsområdet, med egen terminal för aktiviteter som städning, uppvärmning, reparation, lagring och hemmabas för våra förare. För att stödja vår tillväxt rekryterar Den Hartogh Logistics Chaufförer.

Job requirements

Kvalifikationer

Du kommer att arbeta enligt högsta säkerhetsstandard medan du utför dina arbetsuppgifter. De nyckelfärdigheter som krävs för rollen är:

  • 2-3 års erfarenhet av CE körning
  • ADR
  • Goda kunskaper och erfarenheter av hälsa & säkerhet i arbetet
  • God kommunikationsförmåga (svenska, både i tal och skrift)
  • Erfarenhet av arbete med att köra flytande vätskor är meriterande
  • Vilja att lära sig nya färdigheter

På Den Hartogh är vi stolta över att vara en bra arbetsplats, vi bryr oss om människor, deras säkerhet och välbefinnande. Vi tar säkerhet på största allvar och erbjuder alla våra chaufförer årliga utbildningar för att säkerställa att chaufförerna inte utsätts för onödiga risker i samband med lastningar/lossningar


Det vi erbjuder är fina nya bilar ett trevligt gäng av både chaufförer och planerare där säkerhet alltid är nummer ett! Bilarna står stationerade strax utanför Göteborg.


Vi ser fram emot att höra från dig!


Den Hartogh Logistics AB

www.denhartogh.com

On-site
  • Gotenburg, Västra Götalands län, Sweden
Trucking

or

© Copyright 2023 Royal Den Hartogh Logistics. All rights reserved - Privacy - Cookies - Terms & Conditions - Code of Conduct