Skip to content

ADR Tankbilschaufför – Södertälje

On-site
  • Södertälje, Stockholms län, Sweden
Trucking

Job description

Tank- och bulkbilsförare

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Om jobbet

Den Hartogh Logistics är en ledande bulkleverantör av logistiktjänster för kemikalier, gas, polymer och torr bulk industrin. Säkerhet och operativ excellens är inbäddade i vår kultur. Vi känner till värdet av nätverk och partnerskap och strävar därför efter att utveckla SMARTA logistiklösningar tillsammans med våra kunder och leverantörer. Vi är en familjeägd organisation och vi grundades 1920. Vårt huvudkontor ligger i Rotterdam, Nederländerna. Den Hartogh har en närvaro i alla delar av världen, med kontor på 50 olika platser. Företaget sysselsätter över 2 100 personer; Den moderna utrustningen omfattar över 24 000 tankcontainrar, 5000 torra bulkbehållare, 310 tank trailers och 710 lastbilar.


Den Hartogh Scandinavia har de senaste åren expanderat snabbt och vi strävar efter att fortsätta denna resa under de kommande åren. För att anpassa sig till vår växande affärsverksamhet och vårt engagemang för ständiga förbättringar, söker Den Hartogh rekrytera förare till vår team i Stockholmsområdet. Lastbilarna är baserade på vår hemmabas i Södertälje, där du kommer att starta och avsluta dagligen. Vi har ett engagerat, erfaret planeringsteam som stödjer vår verksamhet i Sverige. Den framgångsrika kandidaten kommer att bli en del av ett växande team på 20 förare som brinner för jobbet.

Job requirements

Kvalifikationer

Du kommer att arbeta enligt högsta säkerhetsstandard medan du utför dina arbetsuppgifter. De nyckelfärdigheter som krävs för rollen är:

  • 2-3 års erfarenhet av CE körning
  • ADR
  • Goda kunskaper och erfarenheter av hälsa & säkerhet i arbetet
  • God kommunikationsförmåga (svenska, både i tal och skrift)
  • Erfarenhet av arbete med att köra flytande vätskor är meriterande
  • Vilja att lära sig nya färdigheter

På Den Hartogh är vi stolta över att vara en bra arbetsplats, vi bryr oss om människor, deras säkerhet och välbefinnande. Vi tar säkerhet på största allvar och erbjuder alla våra chaufförer årliga utbildningar för att säkerställa att chaufförerna inte utsätts för onödiga risker i samband med lastningar/lossningar.


Vi vill ha professionella ambitiösa förare, som söker utrymme och möjlighet att investera i sin framtid, bygga kompetens och bidra till en rik och mångfaldig kultur.


Vi ser fram emot att höra från dig!


Den Hartogh Logistics AB

www.denhartogh.com

On-site
  • Södertälje, Stockholms län, Sweden
Trucking

or

© Copyright 2023 Royal Den Hartogh Logistics. All rights reserved - Privacy - Cookies - Terms & Conditions - Code of Conduct