Skip to content

Chauffeur Luchtgassen

On-site
  • Zwijndrecht, Vlaams Gewest, Belgium
Trucking

Job description

Voel jij je thuis binnen een groeiende en informele organisatie met ambitieuze doelen? Wil jij als chauffeur werken in de Benelux en draag jij veiligheid hoog in het vaandel? Solliciteer dan op de vacature voor Chauffeur CE Luchtgassen.


Onze organisatie

Den Hartogh Logistics is een vooraanstaand logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in bulktransport voor de chemische-, gas-, polymeer- en droge voedingsmiddelenindustrie. Wij hebben onze logistieke diensten ondergebracht in 4 business units: Liquid Logistics, Global Logistics, Gas Logistics en Dry Bulk Logistics. Veiligheid en operational excellence zijn onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Den Hartogh. Wij hechten grote waarde aan netwerken en partnerschappen en streven er naar samen met onze klanten en derde partijen slimme logistieke oplossingen te ontwikkelen.


Wij zijn wereldwijd vertegenwoordigd met meer dan 1.700 werknemers in 42 eigen vestigingen in 23 landen. Ons modern materieel bestaat uit meer dan 18.000 tankcontainers, 6.500 droge-bulk containers, 400 tanktrailers en ongeveer 600 vrachtwagens. 


Wij zijn er trots op dat Den Hartogh Logistics in 2018 als eerste bedrijf de TLN Innovation Award heeft gewonnen. Wij hebben deze Award ontvangen voor Cluster Service Rotterdam, waarmee de efficiency van de aan- en afvoer van tankcontainers voor de chemische industrie in de omgeving van Rotterdam verbeterd is en het aantal vrachtwagenkilometers in het Chemie Cluster Rotterdam is geminimaliseerd. Daarnaast zijn wij in 2016 en 2018/2019 uitgeroepen tot beste werkgever in de sector Logistiek en Transport.


Voor één van onze opdrachtgevers in Zwijndrecht zijn we op zoek naar een Chauffeur CE Luchtgassen. Je bent in deze functie onderdeel van het logistieke team in België.


De functie

Je verzorgt de distributie van stikstof, zuurtstof en argon met een tankoplegger. Je bent verantwoordelijk voor het laden van tankopleggers bij onze opdrachtgever en deze te leveren bij diverse klanten in de Benelux. Het is een zelfstandige functie, waarbij het van groot belang is dat je veilig en nauwkeurig werkt. Je werkt uitsluitend ten behoeve van deze klant, bent werkzaam in dagdienst en je start dagelijks in Zwijndrecht.

Job requirements

Jouw profiel

Om in aanmerking te komen voor de functie van Chauffeur CE Luchtgassen beschik je over het volgende profiel:

  • In het bezit van het rijbewijs CE, code 95 en digitale bestuurderspas;
  • In het bezit zijn van een ADR certificaat is een pré;
  • Binnen 30 min wonend van Zwijndrecht;
  • Kennis en ervaring met het vervoeren van luchtgassen is een pré;
  • Gemotiveerd, communicatief, zelfstandig, klantvriendelijk en zeer nauwkeurig;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.


Ons aanbod

Den Hartogh Logistics biedt jou als Chauffeur CE Luchtgassen een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie met ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief.Daarnaast bieden wij jou een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.


Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden over de functie Chauffeur CE Luchtgasssen en herken je jezelf in het profiel? Laat het ons weten en upload je gegevens via onderstaande knop! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Peter van der Weken +32 52459550.

On-site
  • Zwijndrecht, Vlaams Gewest, Belgium
Trucking

or

© Copyright 2023 Royal Den Hartogh Logistics. All rights reserved - Privacy - Cookies - Terms & Conditions - Code of Conduct